Hyppää sisältöön

Organisaatiot

Konsernihallinto /

Ruokapalvelut

Ruokapalvelut-vastuualue vastaa ateriapalvelujen järjestämisestä ja toimii asiantuntijaorganisaationa ja edustaa kaupunkia ateriapalvelujen toimittajien, median ja muiden sidosryhmien suuntaan ateriapalveluihin liittyvissä asioissa.

6 toimenpiteen vastuuorganisaationa

Toimenpide / Nimi
Toteutusvaihe
TilaTehtävätVastuutMittarit
Tietoja päivitetty
Vähennämme ruokahävikkiä ateria­palveluissa
Toteutus
Aikataulussa
9 tehtävää
kuusi kuukautta sitten
Suosimme ympäristö­ystävällistä ja ravitsemus­suositusten mukaista ruokaa ateria­palveluissa
Toteutus
Aikataulussa
6 tehtävää
kaksi kuukautta sitten
Osallistamme lapsia ja nuoria ilmasto­ystävällisemmän ruoan kehittämiseen
Toteutus
Aikataulussa
6 tehtävää
viisi kuukautta sitten
Punaisen lihan määrää reseptiikassa ja ruokalistoilla vähennetään korvaamalla sitä kasvi­proteiinilla ravitsemus­suositukset huomioiden​.
Toteutus
Aikataulussa
6 tehtävää
viisi kuukautta sitten
Kasvisruoka sijoitetaan kouluissa ensimmäiseksi ateria­vaihto­ehdoksi linjastoissa ja ruokalistoilla.
Toteutus
Aikataulussa
2 tehtävää
kaksi vuotta sitten
Kasvatamme kasvisruoan menekkiä kaupungin ateria­palveluissa
Toteutus
Aikataulussa
3 tehtävää
kaksi kuukautta sitten