Ruokapalvelut-vastuualue vastaa ateriapalvelujen järjestämisestä ja toimii asiantuntijaorganisaationa ja edustaa kaupunkia ateriapalvelujen toimittajien, median ja muiden sidosryhmien suuntaan ateriapalveluihin liittyvissä asioissa.
Organizations

Responsible in 6 actions
Action title | Implementation phase | Status | Tasks | Responsible parties | Indicators | Information updated |
---|---|---|---|---|---|---|
We reduce food wastage in meal services | Implementation | On schedule | 9 tasks | 3 months ago | ||
We favour environmentally friendly food that adheres to nutritional guidelines in meal services | Implementation | On schedule | 6 tasks | 3 months ago | ||
We include children and young people in the development of more climate-friendly food | Implementation | On schedule | 6 tasks | 3 months ago | ||
Punaisen lihan määrää reseptiikassa ja ruokalistoilla vähennetään korvaamalla sitä kasviproteiinilla ravitsemussuositukset huomioiden. | Implementation | On schedule | 6 tasks | 3 months ago | ||
Kasvisruoka sijoitetaan kouluissa ensimmäiseksi ateriavaihtoehdoksi linjastoissa ja ruokalistoilla. | Implementation | On schedule | 2 tasks | 2 years ago | ||
Kasvatamme kasvisruoan menekkiä kaupungin ateriapalveluissa | Implementation | On schedule | 3 tasks | 3 months ago |